Despre Noi

“Într-o societate în care imaginea are o deosebită importanţă, câştigă cei care impun şi păstrează un stil, iar stilul se naşte din detalii.”
OUTLET GRESIE FAIANTA s-a nascut din dorinţa de a vă “inspira” în drumul spre crearea unui ambient personal şi familiar numit “acasă”.
Ştim că fiecare casă se doreşte diferită, cu propria ei personalitate, astfel misiunea noastră începe de la primul contact cu dumneavoastră, prin consilierea atentă şi propunerea adecvată a mobilierului, gresiei, faiantei, usilor, obiectelor sanitare, încercând intuirea designul potrivit fiecăruia.

Atenţi la cerinţele pieţei am anticipat formele şi culorile preţuite de clienţi şi le-am prezentat într-un ambient cu stil, care cu siguranţă vă va inspira în amenajarea cu rafinament a casei.
OUTLET GRESIE FAIANTA este un loc pentru cei interesati de moda, design, arta si stil.
Unicitatea produselor noastre este data de combinatia dintre calitate si prestigiu: EMIL CERAMICA, PROVENZA, ERGON, ACIF, ESEDRA, FANTINI, REGIA, CAESAR, ASCOT, FLORIM, CASA DOLCE CASA, FLOOR GRES, CERIM, CASA MOOD, REX, UNICOM
Gama de produse prezentata clientilor este in continua schimbare atat datorita cerintelor designului de interior cat si a necesitatii satisfacerii dorintelor
clientilor companiei.
Astfel, dincolo de activitatea comerciala de vanzare a produselor de mobilier, compania a dezvoltat o infrastructura moderna cuprinzand departamente de: proiectare, DESIGN, livrari si montaj, toate subordonate aceluiasi scop – oferirea unor servicii profesionale, de elita.
OUTLET GRESIE FAIANTA ESTE DESCHISA LA NOI COLABORARI CU DESIGNERI INDEPENDENTI DAR SI LA IDEILE CLIENTILOR .
De la infiintare pana astazi, compania a urmarit satisfacerea cerintelor pietei, in special a segmentului de piata format din clientii potentiali prin promovarea nu doar a ultimelor produse aparute cat si a serviciilor oferite clientilor, servicii complete cuprinzand: consiliere, proiectare, livrare, montaj.

O caracteristica importana a firmei noatre este faptul ca oferim produse de buna calitate la preturi avantajoase datorita bunei colaborari cu firme de prestigiu in deosebi din Italia. Suntem direct importatori ai produselor ceramice avand acces la stocuri respectiv lichidari de stocuri a producatorilor europeni.